24. jaanuar 2018
Jaga lugu:

Automüük vajutab gaasi

Eesti Liikluskindlustuse Fondi (LKF) teatel on laiemaks joonitud parkimiskohtadega kaubanduskeskustes liiklusõnnetuste arv tänavu vähenenud keskmiselt veerandi võrra.  Foto: Andres Haabu

Eelmisel aastal majanduskasvu edestanud ja enam kui 11 protsendini küündinud uute autode müük jätkab kasvulainel ka tänavu, ennustab Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liidu juht Arno Sillat Äripäeva Raadio hommikuprogrammis intervjuus.

Arno Sillat selgitas hommikuprogrammis, kui suurt kasvu oodatakse autode müügilt tänavu ning kuidas mõjutab massiliselt autosid eraisikute nimele ümber registreerima pannud firmaautode maksustamise muutus tänavu automüüki.

Kuula intervjuud Arno Sillatiga siit. Temaga vestlesid Priit Jõgi ja Rivo Sarapik.

Jaga lugu:
Hetkel kuum