Kohus lõpetas Riito saneerimise

07. veebruar 2018, 09:00
Riito Ehituse juhatuse liige Toomas Tromp.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180207/NEWS/180209750/AR/0/AR-180209750.jpg

Ringkonnakohus otsustas lõpetada Riito Ehituse saneerimise, kuna ettevõttel pole väljavaateid olla edukas, kirjutas Delfi. Riito üks omanikke on firmade põhjalaskjana kurikuulsust kogunud Toomas Tromp.

Saneerimismenetluse algatas 2016. aasta detsembris Harju maakohus, kes mullu juunis kinnitas ka saneerimiskava, leides toona, et nii saaksid võlausaldajad tagasi ligi 2,8 miljonit eurot, võrreldes pankrotimenetluses loodetava 1,3 miljoniga, meenutas Delfi Ärileht.

Võlausaldajad väitsid kohtule, et Riito varad on üle viidud Eviko Ehitusse, endise nimega Sand Ehitus. Riito teatas seepeale, et kuna saneerimiskava on teinud igapäevase tegevuse ebakindlaks, oli "koostöö" Evikoga lausa ainuvõimalik. 

Riito keeldus kohtuga koostööst.Võlausaldajate seas on ka KredEx.

Loe lähemalt Ärilehest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. February 2018, 09:03

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing