Äripäev • 26. veebruar 2018 kell 9:18

Reformierakonna juhatusse kandideerib 27 inimest

Keit Pentus-Rosimannus.  Foto: Andres Haabu

Reformierakonna valimistoimkond kinnitas täna 27 juhatuse liikme kandidatuuri, sealhulgas ühe kandidaadi erakonna esimehe kohale.

Reformierakonna esimeheks kandideerib Kaja Kallas. Üle-Eestilised juhatuse liikme kandidaadid on Arto Aas, Yoko Alender, Jüri Jaanson, Urmas Klaas, Eerik-Niiles Kross, Urmas Kruuse, Maris Lauri, Jürgen Ligi, Kristen Michal, Urmas Paet, Kalle Palling, Keit Pentus-Rosimannus, Hanno Pevkur, Taavi Rõivas, Imre Sooäär, Anne Sulling, Aivar Sõerd, Urve Tiidus, Madis Timpson, Maris Toomel, Mart Võrklaev.

Esimest korda valitakse juhatusse ka regionaalsed kandidaadid. Põhja regiooni kandidaadid on Aleksandr Holst ja Laine Randjärv, Lõuna regiooni omad Andrus Seeme ja Maido Ruusmann, Lääne regioonist Jaanus Ratas.

Reformierakonna juhatuses on esimees ja 16 juhatuse liiget. Esimehe ja juhatuse valimised toimuvad 14. aprillil.

Hetkel kuum