Eesti parimad juhid: Sutter, Realo ja Puusepp

Hando Sutter, Raul Puusepp, Kai Realo  Foto: Estel Eli
Äripäev • 5. aprill 2018 kell 9:26

Konkursi "Eesti parim juht 2018" nominendid on Eesti Energia juht Hando Sutter, Cirkle K Eesti juht Kai Realo ning Tallinna Kaubamaja juht Raul Puusepp.

Kõik nominendid on žürii hinnangul väärt esiletõstmist kui oma organisatsiooni ja töötajaid hästi juhtivad, inspireerivad ning ühiskonnas kaasa rääkivad tippjuhid. Kes nimetatutest valiti Eesti parimaks juhiks 2018, avalikustatakse Pärnu Juhtimiskonverentsil 18. mail.

Parimat juhti valivad Postimees, Äripäev, personalijuhtimise ühing Pare ja Tööandjate Keskliit. 2017. aastal oli Eesti parim juht ABB Eesti pikaaegne juht Bo Henriksson, aastal 2016 Erkki Raasuke ning aastal 2015 Estraveli juht Anne Samlik. 2014. aasta parim juht oli toonane sisekaitseakadeemia rektor Lauri Tabur.

Juhtimiskonverentsi peaesineja on Ryanairi juht Michael O’Leary. Konverentsi kava saab vaadata siit

Hetkel kuum