• Jaga lugu:

  Müügirekordid uusarenduste turul

  Uued korterid müüvad nagu soojad saiad - ainuüksi aasta esimese kolme kuuga broneeriti Tallinna ja Harjumaa uusarendusprojektides üle 850 korteri, ütles Pindi Kinnisvara müügipartner Peep Sooman.

  Soomani sõnul on peaaegu 300 uue korteri müük kuu kohta kõrge tulemus isegi kunagise buumiajaga võrreldes. "Nõudlus uue elamufondi järgi on siiani kõrge, kuna rahvastiku juurdevool Tallinnasse ei näita taandumise märke," ütles Sooman.
  Pealinna ametliku registri järgi on ainuüksi eelmise aasta algusest lisandunud Tallinnasse 6000 uut elanikku. "Kuskil peavad kõik need inimesed elama ja suur nõudlus nii üüri- kui müügiturul innustab kõrgema sissetulekuga ja säästudega inimesi kinnisvarasse investeerima või olemasolevat kodu veidi uhkema vastu vahetama," selgitas Sooman.
  Tema sõnul on praegu Tallinnas ja Harjumaal avalikult müügis ca 2500 uut korterit. "Praeguse müügitempo jätkumisel ei jagu neist aastakski," nentis Sooman.
  Lõviosa uuest müügist annavad äärelinnade ja linnalähedased uusarendused, mis maksavad alla 2000 €/m². "Kallimate kesklinna korterite müük läheb hoolimata tormijooksust visalt - pakkumisi on liiga palju ja hinnad liiga kõrgeks aetud," lisas Sooman.  
  Pindi Kinnisvara seire põhjal on müügis uute arendusprojektide keskmine ruutmeetrihind 2439 eurot. Odavamad korterid on Tallinnast väljas paiknevates linnades ja alevikes, nagu Maardu, Kiili, Loo ja Saue, kallimad uued korterid asuvad sadamalähedases Rotermanni kvartalis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rimi turundusjuht: kolm suurimat muret on praegu meie inimesed, inimesed ja veel kord inimesed
Uute karmimate piirangute aeg esitab suure väljakutse kaupluste töötajatele, sest iga ukse ette meil turvameest panna ei ole, kirjutab Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro.
Uute karmimate piirangute aeg esitab suure väljakutse kaupluste töötajatele, sest iga ukse ette meil turvameest panna ei ole, kirjutab Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro.
Wise'i aktsia kiire langus jätkub Tipust –31%
Wise’i aktsia on esimest korda langenud IPO tasemest allapoole pärast seda, kui asutaja Taavet Hinrikus müüs enam kui 100 miljoni dollari eest aktsiaid turuhinnast allpool. Samuti tunnevad investorid muret suureneva konkurentsi pärast, vahendab Bloomberg.
Wise’i aktsia on esimest korda langenud IPO tasemest allapoole pärast seda, kui asutaja Taavet Hinrikus müüs enam kui 100 miljoni dollari eest aktsiaid turuhinnast allpool. Samuti tunnevad investorid muret suureneva konkurentsi pärast, vahendab Bloomberg.
Mitmesse ametisse otsitakse töötajaid riigikogust parema palgaga
Kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu, teatas CVKeskus.ee portaalis viimastel kuudel avaldatud avaliku palgaga tööpakkumisi vaadates.
Kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu, teatas CVKeskus.ee portaalis viimastel kuudel avaldatud avaliku palgaga tööpakkumisi vaadates.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.