Indrek Mäe • 10. mai 2018 kell 12:30
Uudised
Ainult tellijale

Mida teeb tasuta ühistransport doteeritud Elroniga?

Riigikogu liikmed Sven Sester (IRL) ja Erki Savisaar (Keskerakond) arutlesid tasuta transpordi teemal.  Foto: Ivar Kuldver

Tasuta maakondlik bussiliiklus hakkaks maakohtades lisaks eravedajatele konkureerima veel ka riigi enda doteeritud Elroni rongidega, leiavad kriitikud.

„Harju ühistranspordikeskus koos kohalike omavalitsuste liiduga on juba pöördunud minister Kadri Simsoni poole, et kui suuname avaliku raha maakonnas tasuta bussiliiklusesse, siis hakkab riik enda doteeritud rongidega konkureerima,“ rääkis riigikogu majanduskomisjoni esimees Sven Sester (IRL) Äripäeva raadio saates „Poliitikute töölaud.“ „Riik loob iseendale kunstlikult probleeme juurde,“ kommenteeris ta majandus- ja taristuministri ideed, mille kohaselt võiks maakondlik bussiliiklus olla tasuta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum