AT&T sai loa osta Time Warner

13. juuni 2018, 09:10
Time Warner
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180613/NEWS/180619884/AR/0/AR-180619884.jpg

USA kohus andis loa telekomihiiule AT&T osta 85 miljardi dollari eest meelelahutuskontsern Time Warner, see annab alust arvata, et lähitulevikus hakkavad telekomid senisest rohkem sisutootjaid ostma, kirjutab Reuters

Muuhulgas lükkas kohus otsusega tagasi president Donald Trumpi administratsiooni pikaajalise vastuseisu liitumisele. Trump, kes isiklikult ei salli Time Warnerile kuuluvat telekanalit CNN, on liitumisele vastu olnud 2016. aastast, kuid kohtunik ütles, et valitsuse argumendid tarbijatele kahjuliku liitumise kohta ei päde.

Laiemalt võib see otsus tähendada tervet lainet ülevõtutehinguid meediasektoris, mis praegu on saanud pihta Netflixi ja Google taoliste netihiidude taktikaga toota ise sisu ning müüa seda otse klientidele, minnes sellega kaabeltelevisioonist mööda. 

Esimene võimalik ost telekomisektoris on Reutersi hinnangul Comcasti soov osta Twenty-First Century Foxi osad varad.

TimeWarneri ostutehing oleks telekomisektoris kõigi aegade suuruselt neljas. Reutersi andmetel oleks see ühtlasi kõigi aegade suuruselt 12. tehing.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. June 2018, 09:21

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing