Eesti idu otsib omanikke Rotterdami ärihoonele, investorid on skeptilised

Henri Laupmaa (vasakul) ja Philip Verzun (paremal) leiavad, et osaluspõhine investeerimine tagab rahastajale rahavoo kogu projekti käigus, alates renditulust ja lõpetades müügituluga pärast exit'it.   Foto: Liis Treimann
Allan Rajavee • 13. detsember 2018 kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

Tänavu septembri keskel alustanud ärikinnisvaravahendaja Consorto on löönud käed ühisrahastusplatvormiga Fundwise ja pakub investoritele võimalust omandada osalus Hollandis Rotterdamis asuvas ärikompleksis. Investorid on pakkumise suhtes skeptilised.

„Rotterdamis on kolmest hoonest koosnev kontorikompleks. Seal on juba kolm rentnikku sees, aga 1000 ruutmeetrit vaba pinda. Meie eesmärk on osta ära kogu kompleks, leida vabale pinnale rentnikud ja niimoodi kasvatada üüritulu,“ märkis Consorto asutaja Philip Verzun.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum