Eesti idu otsib omanikke Rotterdami ärihoonele, investorid on skeptilised

Henri Laupmaa (vasakul) ja Philip Verzun (paremal) leiavad, et osaluspõhine investeerimine tagab rahastajale rahavoo kogu projekti käigus, alates renditulust ja lõpetades müügituluga pärast exit'it.   Foto: Liis Treimann
Allan Rajavee • 13. detsember 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Tänavu septembri keskel alustanud ärikinnisvaravahendaja Consorto on löönud käed ühisrahastusplatvormiga Fundwise ja pakub investoritele võimalust omandada osalus Hollandis Rotterdamis asuvas ärikompleksis. Investorid on pakkumise suhtes skeptilised.

„Rotterdamis on kolmest hoonest koosnev kontorikompleks. Seal on juba kolm rentnikku sees, aga 1000 ruutmeetrit vaba pinda. Meie eesmärk on osta ära kogu kompleks, leida vabale pinnale rentnikud ja niimoodi kasvatada üüritulu,“ märkis Consorto asutaja Philip Verzun.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt