• Jaga lugu:

  Isamaa suurimad toetajad on vennad Linnamäed

  UP Investi omanik Margus Linnamäe.Foto: Andras Kralla

  Erakonnale Isamaa laekus eelmise aasta neljandas kvartalis kokku 523 181 eurot, annetusi oli neist 334 924 eurot.

  Kõige suuremad annetajad olid Aivar Linnamäe, Margus Linnamäe, Urmas Sõõrumaa ja Reet Roos, kes kõik andsid erakonnale 50 000 eurot. Kaspar Kokk on mitmes osas viinud erakonnale kokku 30 000 eurot, kahes jaos on raha andnud Mait Riikjärv kokku 20 000 eurot ning 10 000 eurot on andnud Andres Lume.
  Erakonna esimees Helir-Valdor Seeder on andnud kolmel korral kokku 450 eurot.
  Silma jäävad veel Toomas Tõniste 5750 euroga, Väino Kaldoja 5000 euroga ja Priit Sibul 4700 euroga
  Riigieelarveline toetus erakonnale oli 18 7578 eurot.
  Rohelistele andis enim raha ettevõtja Karli Lambot
  Erakonna Eestimaa Rohelised suurim toetaja eelmise aasta viimases kvartalis oli ettevõtja Karli Lambot. Lambot andis erakonnale 5000 eurot. Peale selle oli aasta alguses Lambot erakonnale andnud 3000 eurot.
  Suuruselt teine rohelistele annetaja on 2000 euroga Viljandimaa ettevõtja Aivar Berzin, kes on lõppenud aastal andnud veel korra 2500 eurot.
  Erakonna juht Züleyxa Izmailova andis viimases kvartalis erakonnale 1643 eurot.
  Kokku laekus rohelistele eelmise aasta neljandas kvartalis toetustelt 15 144 eurot ja liikmemaksudelt 1544 eurot.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Repliik: et kalli elektri talumise valu meenuks ka soojal suvel
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Naftahinnad jätkavad kiiret tõusu
Naftahinnad on täna kiiret tõusu jätkamas, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast leevenes ning Iraani tuumakõnelused peatusid, mis lükkab riigilt täiendava nafta turuletulemist edasi, vahendab Reuters.
Naftahinnad on täna kiiret tõusu jätkamas, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast leevenes ning Iraani tuumakõnelused peatusid, mis lükkab riigilt täiendava nafta turuletulemist edasi, vahendab Reuters.
Euroopa aasta idufirmade seast tõusevad esile Wise ja Wolt
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Mänguturul tasub investoritel vaadata vanade tegijate poole
Kuigi mängutootjate aktsiad on pandeemia algusest kõvasti kasvanud, ei pruugi olla veel hilja kasvust osa saada, rääkis Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanik Aivar Õepa. Siiski on tema hinnangul idufirmade asemel mõistlikum vaadata turul juba kanda kinnitanud ettevõtete poole.
Kuigi mängutootjate aktsiad on pandeemia algusest kõvasti kasvanud, ei pruugi olla veel hilja kasvust osa saada, rääkis Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanik Aivar Õepa. Siiski on tema hinnangul idufirmade asemel mõistlikum vaadata turul juba kanda kinnitanud ettevõtete poole.