Kristjan Pruul • 23. september 2019 kell 8:20
Uudised
Ainult tellijale

Finantsistid hoiatavad valitsust hoiu-laenuühistute eest

Andrus Alber leiab, et inimeste teavitamine hoiu-laenuühistu riskidest on liiga puudulik.  Foto: Andres Haabu

Pensionireformiga II sambast raha välja võtvaid inimesi tuleb teavitada hoiu-laenuühistutega seotud probleemidest ja investeerimiskelmustest laiemalt, hoiatab finantsettevõtteid ja panku ühendav FinanceEstonia.

"Kuidas plaanite selgitada pensionifondidest raha välja võtnud inimestele, et selle suunamine näiteks 12protsendilise aastaintressiga hoiu-laenuühistusse ei ole riskivaba ega riigi poolt garanteeritud ja seeläbi on võimalik jääda üleöö ilma kogu oma 17 aastaga kogutud pensionisäästust?" kirjutas lobigrupi juht Andrus Alber rahandusministrile saadetud selgitustaotluses.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum