Marge Väikenurm • 25. september 2019 kell 7:58
Uudised
Ainult tellijale

Jüri Ratas: riigieelarvega oli raske

Täna majanduskonverentsil Äriplaan tõdes peaminister Jüri Ratas, et majandus jahtub ja riigieelarve kokkupanek oli keeruline.

Mis on see miski, mis sunnib peaministrit toolist nii kõvasti kinni hoidma, kõlas küsimus saalist. "Sellist asja ei olegi, aga kui see tekib, pole mõtet seda ametit enam pidada," vastas peaminister Jüri Ratas.  Foto: Raul Mee

Riigieelarve annab Ratas riigikogule täna üle. Ratas tõdes, et seda oli keeruline kokku panna, sest juba kevadel selgus, et riigi kulud ületavad tulusid ja seda ka ettepoole vaadates. Suuri maksumuudatusi ei ole Ratase kinnitusel plaanis, küll oleks vaja mõelda, milliseid teenuseid riik osutama peaks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum