Äripäev • 25 september 2019
Uudised
Ainult tellijale

Vaata, kes tulid Äriplaanile 2020

Majanduskonverentsi Äriplaan 2020 veavad Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel ja Delovõje Vedomosti peatoimetaja Polina Volkova.  Foto: LIIS TREIMANN

Äripäeva majanduskonverents Äriplaan on juba 21 aastat tootnud mõjuvõimsaid omanikke, keda iga päev televiisoris ja ajalehes kõnelemas ei näe, et jagada praktilisi ja otsekoheseid soovitusi, kuidas koostada järgmise aasta eelarvet ja äriplaani.

Tänavune Äriplaan pole mingi erand. Äripäeva meeskond on toonud lavale hurmava valiku kapitaliste, kelle sõna maksab ja kelle otsustest sõltub Eesti majanduse elujõud. Näiteks jagavad oma mõtteid Jari Suominen (Stora Enso), Fjodor Berman (BLRT), Taavi Madiberk (Skeleton), Neinar Seli (Estiko), Oleg Ossinovski (Skinest) ja paljud teised tippjuhid.

Hetkel kuum