Äripäev • 17. november 2019 kell 10:04
Uudised
Ainult tellijale

Hiina ja USA on kokkuleppele lähedal, kuid hävingut pole veel ennetatud

USA-Hiina kaubanduskõnelusi juhivad Hiina asepeaminister Liu He (paremal), USA rahandusminister Steven Mnuchin (keskel) ja USA kaubandusminister Robert Lighthizer.   Foto: AP/Scanpix

USA ja Hiina läbirääkijad jõudsid eilsete „konstruktiivsete kõneluste“ käigus taas lähemale laiapõhjalise kaubandusleppe esimese faasi kokkuleppimisele. Läbirääkimiste positiivsest kulgemisest on andnud märku ka USA president Donald Trump, kelle hinnangul esialgse leppe sõlmimine jõudnud lõppfaasi.

Laupäeval videosilla vahendusel peetud kõnelusvooru soovis USA pool ja sellesse olid kaasatud nii Hiina asepeaminister Liu He kui ka USA rahandusminister Steven Mnuchin ja kaubandusminister Robert Lighthizer, vahendas Bloomberg.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum