Allan Rajavee • 17. november 2019 kell 17:00
Uudised
Ainult tellijale

Saudid jätavad Aramco aktsiad USA börsidele viimata

Aramco aktsiaemissiooni vastu on tundnud huvi eelkõige saudidest investorid, kuid mitte välisinvestorid.   Foto: Reuters/Scanpix

Aramco toob börsile vaid 1,5 protsenti ettevõtte hinnanguliselt 1,7 triljoni dollari suurusest väärtusest, teatas ettevõtte tegevjuht Amin Nasser täna esindes Saudi Araabia pealinna Riyadhi kogunenud välisinvestoritele. Lisaks levivad kuuldused, et Amarco ei kavatse minna USA, Kanada ega Jaapani börsile.

Aramco soovi keskenduda esialgu Riyadhi Tadawuli aktsiaturule kinnitavad nii CNBC kui ka Bloombergiga rääkinud allikad. Tegemist on järgmise signaaliga, et Aramco algselt börsiajaloo suurimaks emissiooniks peetud aktsiate müük tuleb märksa kahvatum, kui nelja eest plaaniti.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum