Katariina Krjutškova • 20. jaanuar kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

Poliitik Kranichi laenusuhte tumedad varjud

Riigikogu liige Heiki Kranich selgitab Äripäeva ajakirjanikule Katariina Krjutškovale enda laenusuhteid, mis heidavad varju Kranichi juhtimisel toimunud Eesti Loto uue maja valikule.  Foto: Liis Treimann

Äripäeva käsutuses olev leping paljastab riigikogu liikme ja Reformierakonna tipp-poliitiku Heiki Kranichiga seotud laenukohustused, mis tal on ettevõtja Koit Uusi firma ees.

Pärast esmaspäeval (20.01.2020) avaldatud Äripäeva artiklit jõudsid toimetuse kätte täiendavad dokumendid, millest selgub, et Eesti Loto uute ruumide valiku kinnitas Eesti Loto nõukogu 15. aprillil 2013. aastal. Eelpool nimetatud täiendavad andmed on lisatud artikli lõppu ja kaldkirjas artikli juures olevasse kronoloogiasse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum