Allan Rajavee • 17 veebruar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Ameeriklased otsivad vastast Donald Trumpile

Sügisel toimuvatel USA presidendivalimistel loodab kaasa lüüa meediamogul Michael Bloomberg, kes võib kujuneda demokraatide eelvalimiste mustaks hobuseks.  Foto: AP/Scanpix

Kui USA demokraadid tahavad sügisel toimuvatel presidendivalimistel leida tugeva kandidaadi vabariiklasest Donald Trumpi vastu, siis tuleb leida alternatiiv demokraatide sisevalimiste praegusele liidrile Bernie Sandersile, leiavad Ühendriikide poliitikat analüüsivad Andreas Kaju ja Sven Sakkov.

Kommunikatsioonibüroo Meta partner Andreas Kaju ja rahvusvaheliste kaitseuuringute keskuse direktor Sven Sakkov leidsid Äripäeva raadio välispoliitikasaates "Globaalne pilk", et Vermonti osariigi sotsialistlik senaator Bernie Sanders ei oleks valmis sügisel Trumpiga mudamaadlusesse langema.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum