Artikkel
 • Jaga lugu:

  Koroonaviirus mõjutas Tallinna lennujaama tulemust

  Tallinna lennujaama kommertsjuht Eero Pärgmäe usub, et tegu on ajutise langusega.Foto: Andras Kralla

  Veebruaris läbis Tallinna lennujaama 211 698 reisijat, mida oli 8% rohkem kui eelmise aasta veebruaris. Head tulemust varjutavad esimesed märgid koroonaviiruse mõjust, teatas ettevõte.

  “Kuigi tervikuna oli kuu tulemus väga positiivne, võis veebruari lõpus täheldada esimesi koroonaviiruse mõjusid. Samas puudutas see vaid Milano ja Frankfurdi reisijate arvu mõõdukat langust,” märkis Tallinna lennujaama kommertsjuht Eero Pärgmäe. Siiski usub ta, et tegemist on ajutise langusega ning viiruse mõju ei saa olema pikaajaline. “Usun, et suvekuudel näeme taas inimesi julgelt ja muretult reisimas," lisas ta.
  Tartu lennujaama läbis möödunud kuul 2499 reisijat, mida on 29,4% rohkem, kui möödunud aasta veebruaris. Pärgmäe sõnul annab see, et tartlased ja Tartu külalised kasutavad üha rohkem mugavat otselennu võimalust, lootust ka lendude arvu suurendamisele tulevikus. Lisaks mõjus reisijate arvu kasvule muu hulgas positiivselt ka liigaasta.
  Veebruaris oli võimalik lennata 28 otsesihtkohta. Eelmisel aastal samal ajal oli sihtkohtade arv 26. Suurima reisijamahuga on peamised sõlmjaamad: Helsingi, Stockholm, Riia, Frankfurt ja Varssavi, mida kasutavad reisijatest ligi pooled. Kõige tihedam lennuühendus on Tallinnast Stockholmi ja Helsingisse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Infoturbe ekspert: identiteedivargusi on rohkem kui maailmas inimesi, teadlikkus peab tõusma
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
USA aktsiaturud alustasid juulit tõusuga
USA peamised aktsiaindeksid alustasid uut kuud positiivses meeleolus, tõustes üle protsendi eilsest sulgumistasemest kõrgemale.
USA peamised aktsiaindeksid alustasid uut kuud positiivses meeleolus, tõustes üle protsendi eilsest sulgumistasemest kõrgemale.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Liina Kersna jääb ametisse Valitsuses ei tohi alla 7 liikme
Peaminister Kaja Kallas otsustas haridusministri Liina Kersna tagasiastumispalvega oodata uue valitsuseni.
Peaminister Kaja Kallas otsustas haridusministri Liina Kersna tagasiastumispalvega oodata uue valitsuseni.
Haapsalu raudtee pikendamine liigub teadmata tulevikku
Lisaks Tallinna Haigla Euroopa Liidu taasterahastust eemaldamisele otsustas valitsus lõpetada ka Turba–Risti raudtee ehitamisele 34 miljoni euro mahus toetuse andmise.
Lisaks Tallinna Haigla Euroopa Liidu taasterahastust eemaldamisele otsustas valitsus lõpetada ka Turba–Risti raudtee ehitamisele 34 miljoni euro mahus toetuse andmise.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.