Äripäev • 7. aprill 2020 kell 5:07
Uudised
Ainult tellijale

Tarbijahinnaindeksi muutus oli viimase kolme ja poole aasta väikseim

Märtsi tarbijahinnaindeks kajastab peamiselt eriolukorra väljakuulutamisele eelnevat aega, kuna hinnakorjeperiood jäi sellele eelnevasse nädalasse.   Foto: Raul Mee

Tarbijahinnaindeksi muutus oli märtsis võrreldes veebruariga –0,7% ja võrreldes eelmise aasta märtsiga 0,9%. Tarbijahinnaindeksi muutus võrreldes eelmise aasta sama kuuga jäi alla 0,9% viimati 2016. aasta oktoobris, mil see oli 0,6%, teatas statistikaamet.

Mulluse märtsiga võrreldes olid kaubad 0,8% ja teenused 1,1% kallimad. Kaupade ja teenuste administratiivselt reguleeritavad hinnad langesid eelmise aasta märtsiga võrreldes 3,5% ja mittereguleeritavad hinnad tõusid 2,1%.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum