Katariina Krjutškova • 18. august 2020 kell 4:57
Uudised
Ainult tellijale

Fantoomärikas pääses taas krimasjast

Skeemimeistril Kristian Kesneril (pildil) on õnnestunud end juba mitmest kriminaalmenetlusest välja vingerdada.   Foto: Veiko Tõkman

Nn maffiaprotsessil süüta jäänud fantoomärikal Kristian Kesneril õnnestus vähemalt esialgu veel ühes kriminaalasjas oma nahk päästa. Prokuratuuri teatel lõpetati Kesneri suhtes menetlus väidetavas kelmuses, mille läbi hävitati tema partneri ja hulgimüügifirma Haljase kauaaegse omaniku Movsum Mehtijevi elutöö.

Aktsiaselts Haljas läks pankrotti mullu oktoobris. Enne seda andis ettevõtte pikaaegne omanik ja juhatuse liige Movsum Mehtijev prokuratuuri kuriteokaebuse ja Kesneri suhtes algatati kriminaalmenetlus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum