Koit Brinkmann • 16. detsember 2020 kell 15:00
Uudised
Ainult tellijale

Tere saneerimiskava saaga jätkub

Ühte kontserni kuuluvate Tere ja Farmi piimatööstuste logod.  Foto: Liis Treimann

Piimatootja Tere ASi saneerimismenetluses võlausaldajate poolt saneerimiskava kinnitamisele esitatud määruskaebuste peale tuli täna riigikohtust otsus, millega kaebused rahuldati ja asi saadeti maakohtule tagasi.

Juba 2016. aasta veebruaris Harju maakohtus algatatud saneesrimismenetluses vaidlesid saneerimiskava kinnitamise vastu Tere kunagise suuromaniku Oliver Kruuda elukaaslasele Reet Raidurile kuuluvad ettevõtted Kentex Finance Eesti ja Fepower OÜ ning Tartu ettevõtja Urmas Uustali firma Flinty OÜ. Tere on saanud Flintylt laenu 2,25 miljonit eurot.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum