Joogitootjad pingutavad raskel ajal naba paigast: kraaniga kotidžinn ja sinine viin
“Seda viina võib juua soojalt ka.” Tarbija rahakotile keerulisel ajal otsivad toidutootjad erilise pühendumisega uut ja enneolematut, et müük ikkagi edeneks.
Et jaheneval turul ellu jääda, otsivad joogitootjad kõikjalt uuendusi tootearenduses. Kui veini või mahla saab juba ammu kraanist lasta, siis Atla Distillery juhatuse liige Mart Rahkema näitas, kuidas tema laseb kraanist otse klaasi ka džinni. Foto: Andras Kralla
Toidumessil, mis mõeldud ettevõtjalt ettevõtjale, ei jää pessimismile ruumi. Meeleolu on lõbusalt asjalik. Nii astuski joogitootja Atla Distillery juhatuse liige Mart Rahkema sooja viina jutuga ajakirjanikule ligi. Sooja viina idee seisneb maitsenüansside paremini esile toomises.