Kaks jäärapäist sõbrannat kolisid väikelinna ja asutasid hommikusöögikohviku
Kahe naise sõbrad pidasid nende väikelinna kolimist veidraks ideeks, rääkimata seal kohviku avamisest. Kuid sõbrannad – mõlemad horoskoobi järgi Jäärad – jäid endale kindlaks ja tegid selle ikkagi ära.
Eelmise aasta lõpus kolis Eva ja Raido Soosaare asutatud Samliku Pekker Türile tööstushoonesse. "Me ootasime tööruumile viis aastat aknaid. Ei ole igatsust pisikese pimiku järgi, aga tore on mõelda, et niimoodi sai alustatud," rääkis Raido.
Eesti jahutatud ja külmutatud toiduainete turul üritavad jala suuremalt ukse vahele saada väikeettevõtjad, kelle mahud ulatuvad sadadest kilogrammidest kümnete tonnideni kuus. Kolme firma kogemused suurtes poodides oma kauba müümisega on erinevad.
Kuidas kasvada spetsialistist juhiks ettevõttes, kus ringmajandus ja kestliku tuleviku põhimõtted on saanud tööelu loomulikuks osaks? Lindströmi juhid Kadri Jaaska ja Heli Tappo jagavad oma inspireerivat lugu – teekonda, mille käigus sai algsest spetsialistist meeskonna juht.