Eelmise aasta lõpus kolis Eva ja Raido Soosaare asutatud Samliku Pekker Türile tööstushoonesse. "Me ootasime tööruumile viis aastat aknaid. Ei ole igatsust pisikese pimiku järgi, aga tore on mõelda, et niimoodi sai alustatud," rääkis Raido.

- Samliku Pekkeri omanikud Raido ja Eva Soosaar.
- Foto: Liis Treimann
Kuigi praegu on pagarikoda väga ilus, siis algselt paaril otseselt kohviku plaane polnud. "Saigi tehtud selline, et teeme paar lauda, võtame igaks juhuks kohvimasina ka, kui keegi tahab ikkagi istuda ja saiakese süüa," meenutas Raido. "Ja siis detsemberis ootas siin pea 500 inimest ukse taga järjekorras, kes tulid meie avamisele. See natukene lõi meid jalust nõrgaks," lisas ta.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Artikkel jätkub pärast reklaami
Seotud lood
Tänavu järjekordselt ilmuv edukaid Eesti väikeettevõtteid reastav Gaselli TOP kummutab nii mõnegi väärarusaama, kirjutab Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel.
Täna toimunud Eesti toiduainetööstuse aastakonverentsil kuulutati välja tänavuse Eesti parima toiduaine konkursi võidutooted.
Ülemäära kõrged laenuintressid ettevõtet looma ei innusta, leiab reformierakondlasest riigikogulane Aivar Sõerd.
Maikrahvi restorani uksest reistreerimislauani on tekkinud pikk järjekord. Kogunenud piduliste uudishimulikud silmad liuglevad õhtusöögilaudadelt lava poole, kust üsna varsti kõlavad võitjate nimed. Algamas on EVEA tunnustusõhtu.
Ettevõtte kasv, äristrateegia muutused ja töötajate kasvavad ootused esitavad kontorite sisustamisele aina uusi väljakutseid. Paraku ei suuda paljud ettevõtted nende muutustega sammu pidada. Sageli ei märgata, et kontor ei toeta enam seda, kuidas inimesed tegelikult töötavad. Sisekujundajad näevad seda iga päev – ruumid justkui toimivad, aga nende tegelik potentsiaal jääb kasutamata. Just selle lisaväärtuse leidmine ongi see, millega sisekujundajad ettevõtteid toetada saavad.