Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Kristjan Pruul: ministri uued suled

Poliitiku elu pole lihtne. Ühel päeval tuleb rahandusministril nimi alla panna teatele, kus soovitakse suuremat immigratsiooni, teisel päeval kahtlustada ministeeriumi ametnikke vastutöötamises, kolmandal aga üritada ministeeriumi töötajate pikaajaline vaev oma tööviljaks kuulutada, kirjutab Äripäeva ajakirjanik Kristjan Pruul.

Kristjan Pruul.  Foto: Andras Kralla

Kui rahandusminister Martin Helme lubab suure suuga riigieelarve revisjoni, mille abil raha kohe juurde tuua, siis vaikib ta rahandusministeeriumi kaheaastasest tegevuspõhise eelarve projektist. Kirutud Euroopa Liidust saadud 2,8 miljoni euro toel läbi uuritud eelarve põhjal „saaks teha kas nullbaasilist eelarvet või üldse revisjoni“, öeldi rahandusministeeriumist maikuus, kui projektiga ühele poole saadi.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum