Kaupo Nõlvak • 3. oktoober 2019 kell 9:16
Arvamused
Ainult tellijale

Kaupo Nõlvak: kus on meie raha, Göran?

Swedbankil oleks ammu aeg tunnistada oma vigu ligi 200 Eesti investori rahaga, mis kadus Rumeenia põllumaade mutta, kirjutab miljoneid eurosid kaotanud investorite esindaja pankrotitoimkonnas Kaupo Nõlvak.

Kaupo Nõlvak.  Foto: erakogu

Sel nädalal Eestisse tutvumisvisiidile tulevatest Swedbanki uutest juhtidest rääkiva artikli pealkirjastas viimane Eesti Ekspress intrigeeriva sõnamänguga „Täitsa persson! Mudas Swedbanki nõukogu esimees saabub Eestisse Ratast masseerima“. Tavalugeja jaoks oli ehk tegu lihtsalt humoorika sõnamänguga, mis kõrvutab rahapesuskandaalis vaevleva Swedbanki värske nõukogu esimehe, Rootsi ekspeaministri Göran Perssoni perekonnanime ja panga hetkeolukorda. Ligi 80 Swedbanki kliendi jaoks, kelle portfelli hallates pank Rumeenia maadeostu raha paigutas, ongi aga asjad Swedbankiga täitsa halvasti, et mitte öelda „perssonis“.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum