Viljar Lubi • 2 jaanuar 2020
Arvamused
Ainult tellijale

Viljar Lubi: liiga paljud head ideed jäävad teostamata

On aeg leida ja luua meie uus e-Eesti edulugu – AccelerateEstonia toel oleme selleks soodsa pinnase loonud, kirjutab majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi majandusarengu asekantsler Viljar Lubi.

Viljar Lubi.  Foto: erakogu

Selle aasta alguses kutsus majandus- ja kommunikatsiooniministeerium ellu avaliku sektori ideede kiirendi AccelerateEstonia. Septembri lõpus valisime neli ideed, mis ka Äripäeva veergudel on kenasti kajastamist leidnud. Ideemeeskonnad peavad järgneva 9–12 kuu jooksul esitama arusaadavad ning ka teostatavad äriplaanid. Meie eesmärk on luua avaliku ja erasektori koostöös turg sinna, kus seda veel ei ole. Mida teha aga hirmuga, et see kõik võib läbi kukkuda?

Hetkel kuum