Madis Müller • 22. jaanuar kell 10:46
Arvamused
Ainult tellijale

Madis Müller: Euroopa majandus on kasvuraja alguses

Madis Müller konverentsil Äriplaan 2021.  Foto: Raul Mee

Eesti inimesed ja ettevõtted saavad ka lähitulevikus soodsalt laenu võtta ning Eesti majandus liigub jätkuvalt samas tempos meie peamiste kaubanduspartneritega, kirjutab Eesti Panga president ja Euroopa Keskpanga (EKP) nõukogu liige Madis Müller EKP nõukogu istungi otsuste valguses keskpanga ajaveebis.

Pandeemia ulatusliku leviku ja euroala valitsuste viimasel ajal kehtestatud täiendavate tegevus- ja liikumispiirangute tõttu on euroala majanduse hetkeolukord ja lühiajaline väljavaade keeruline. Taas mõjutavad piirangud teenustesektorit, eriti reisimise ja meelelahutusega seotud teenuseid, ning inimeste tarbimisotsuseid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum