Mait Kraun • 16. oktoober 2015 kell 12:52

Microsoft ostab Apple'i kliente üle

Windowsi logo Microsofti poe aknal.  Foto: EPA

Microsoft on alustanud uue kampaaniaga „Easy Trade Up“ (lihtne vahetuskaup), mis kannustab MacBooki kasutajaid ostma uut Windows 10 PCd, vahendab BusinessInsider.

MacBooki kasutajatele pakutakse nende arvuti eest 300 dollarit, mille järel müüakse kliendile uus Windowsi arvuti. Vahetusprogrammi saab kasutada USAs, Suurbritannias, Kanadas, Indias, Brasiilias, Prantsusmaal, Saksamaal ja Taiwanis.

See ei ole esimene kord, mil Microsoft on üritanud kliente meelitada allahindluste ja vahetuskaubaga. Ettevõte on pakkunud, et MacBook Airi vastu vahetades saab Microsofti Surface Pro 3 arvuti 650 dollarit odavamalt. Playstation 3 vahetamisel Xbox One'i vastu saavad kliendid allahindlust 100 dollarit ja Surface'i tahvelarvuti iPadi vastu vahetades saab alla 200 dollarit.

Seda, kas taktika töötab, veel ei teata. Windows 10 on praegu rohkem kui 110 miljonis eraarvutis. Microsoft on aga öelnud, et tahab kasutajate arvu tõsta vähemalt miljardini, seega on veel pikk tee minna.

Hetkel kuum