Juhan Lang • 22. detsember 2015 kell 10:13

Meelis Milder: ostan aktsiaid, et raha teenida

Baltika tegevjuht Meelis Milder  Foto: Andras Kralla

Viimastel kuudel jõuliselt Baltikas osalust suurendanud rõivafirma juhatuse esimees Meelis Milder tegi ostud enda kinnitusel sooviga raha teenida.

„Aktsiaid ostan ikka selleks, et nendega raha teenida,“ selgitas ta. „Ajaliselt proovin seda teha siis, kui hetkehind tundub olema võrreldes võimaliku väärtuse kasvuga parimas suhtes.“

Enda sõnul ei pea ta aga võimalikuks ja õigeks anda hinnangut Baltika aktsia börsihinnale, sest selleks on tema sõnul ikkagi kauplejad ja investeerimispangad. „Meid hindab LHV pank ja nende hinnang on professionaalsetele investoritele kättesaadav,“ tõdes ta.

Eile kirjutas Äripäev, et Milder on jõulukuul ostnud juurde 65 452 rõivafirma aktsiat ja kokku on ta alates septembri algusest oma positsiooni ettevõttes suurendanud 177 257 osaku võrra. Kui veel novembris oli Milder rõivafirmas suuruselt kaheksas osanik, siis detsembri ostudega on ta kerkinud eraisikuna suuruselt seitsmendaks osanikuks.

Hetkel kuum