Pikenes võimalus saada Nordeconilt dividende

Nordeconi objekt Tallinnas paar aastat tagasi  Foto: Raul Mee

Nordecon teatas, et ehituskontserni kodulehel avaldatud korralise üldkoosoleku kokkukutsumise teate ja üldkoosoleku otsuste eelnõude tekstis on trükiviga, mis puudutab väärtpaberiomanike nimekirja fikseerimise tähtpäeva (record date).

Kui varem teatati ettevõtte kinnitusel erinevates kanalites, et õigus dividendidele on aktsionäridel, kes on kantud ettevõtte aktsiaraamatusse 6. juuni kella 23.59 seisuga ning samal kuupäeval ning kellaajal fikseeritakse ka aktsiakapitali vähendamises osalevate aktsionäride nimekiri.

Börsifirma selgitab täna hommikul saadetud teates, et täitmaks Nasdaq Tallinna börsi reglemendist tulenevat nõuet, et väärtpaberiomanike nimekirja fikseerimise tähtpäev ei tohi olla varem kui kümnendal börsipäeval pärast üldkoosoleku toimumist, on õigus dividendidele aktsionäridel, kes on kantud Nordeconi aktsiaraamatusse 8. juuni kella 23.59 seisuga.

Samal kuupäeval ja kellaajal fikseeritakse ka aktsiakapitali vähendamises osalevate aktsionäride nimekiri.

Nordecon maksab dividendi 0,03 eurot aktsia kohta ja aktsiakapitali vähendamisel tehakse aktsionäridele väljamakse summas 0,03 eurot aktsia kohta.

Hetkel kuum