Mait Kraun • 21. juuli 2016 kell 17:00

General Motors teatas rekordilisest kasumist

General Motors.  Foto: EPA

Autotootja General Motors teatas oma teise kvartali tulemused, mis ületasid eelmisi rekordeid, vahendab CNN Money.

USA suurima autotootja kasum ulatus teises kvartalis 2,9 miljardi dollarini. See on peaaegu kaks korda rohkem kui eelmise aasta samal ajal. Müük oli tugev nii USAs kui ka Hiinas ning see aitas tulemusi tunduvalt parandada.

General Motorsi (GM) teatel peaks ettevõttel ka tulevikus hästi minema, vaatamata sellele, et paljude analüütikute sõnul on USAs autode müük vaikselt taandumas. GM tegi 2016. aastaks roosilisema prognoosi.

Ettevõtte aktsia on täna tõusnud 2 protsenti. Sellel aastal on ettevõtte aktsia langenud ligi 10 protsenti, sest kardetakse, et autotööstus ei suuda eelmisel aastal püsitatud rekordeid niipea purustada.

Hetkel kuum