• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Samsung kutsub tagasi 2,8 miljonit pesumasinat

  Samsungi tabas järjekordne hoopFoto: EPA

  Samsung Electronics, mis taastub siiani oma nutitelefoni Note 7 globaalsest tagasikutsumisest, teatas täna, et USAs kutsutakse seoses ilmnenud probleemidega tagasi ka 2,8 miljonit pealtlaetavat pesumasinat.

  Pesumasina ülemine luuk võib masina küljest ootamatult ära tulla, olles seega potentsiaalselt ohtlik, teatas USA tarbijakaitse amet. Lõuna-Korea tehnoloogiafirmale on esitatud üheksa vigastuste teadet, sh purunenud lõunaluu, vigastatud õlg ning teised kukkumistega seotud vigastused, teatas amet.
  Tagasikutsumide puudutab 34 pealtlaetavat pesumasina mudelit, mis on toodetud ajavahemikul märts 2011 kuni november 2016 ning nende hind jäi 450-1500 dollari vahele.
  Vigaste pesumasinate pealmine osa võib tsentrifuugi ajal eemalduda kui pestakse voodipesu, veekindlaid või kogukaid esmemeid, teatas Samsung.
  Maailma üks suurimaid nutitelefoni tootjaid eemaldas eelmisel kuul müügist kõik oma Galaxy Note 7 nutitelefonid peale võimetust tagada telefoni turvaline kasutamine. Tagasi kutsuti 2,5 miljonit Note 7 mudelit peale mitmeid raporteid, mille kohaselt läks telefon põlema.
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Maanteekaubavedude maht kasvas neljandiku võrra
Eesti kaubaveoautod vedasid 2021. aasta esimesel poolaastal üle 12 miljoni tonni kaupa, mis on neljandiku võrra enam kui 2020. aasta samal perioodil.
Eesti kaubaveoautod vedasid 2021. aasta esimesel poolaastal üle 12 miljoni tonni kaupa, mis on neljandiku võrra enam kui 2020. aasta samal perioodil.