Olavi Teppan • 27. veebruar 2017 kell 16:41

Buffett: aktsiate hinnad on odavapoolsed

Berkshire Hatahway juht Warren Buffett.  Foto: Bloomberg

Ameerika miljardär Warren Buffett ütles täna usutluses telekanalile CNBC, et ta ei muretse presidendivalimistele järgnenud eufooria pärast. Alati positiivse hoiakuga vanahärra meelest on hinnad USA aktsiaturul praegu odavad, arvestades madalaid intressimäärasid.

„Meil ei ole praegu ligilähedaseltki börsimulli,“ rääkis Buffett. „Kui aga intressimäärad oleksid seitse või kaheksa protsenti, siis paistaksid hinnad erakordselt kallid.“

Berkshire Hathaway tegevjuht teatas, et on alates vahetult presidendivalimistele eelnenud ajast pannud aktsiaturule 20 miljardit dollarit. See hõlmab ka pärast eelmise aruandlusperioodi lõppu ehk käesoleval aastal tehtud investeeringuid. Ta kinnitas, et on osalust Apple’is sel aastal enam kui kahekordistanud.

„USA majanduse dünaamika on uskumatu,“ märkis Buffett, lisades, et tõuse ja mõõnu tuleb ikka ette, kuid „USA toibub alati ja väljub võitjana“.

Hetkel kuum