Pille Ivask • 10. aprill 2017 kell 13:45

Tesla hinnasiht enneolematus kõrguses

Tesla Model S  Foto: epa

Piper Jaffray analüütikud otsustasid Tesla hinnasihi tõsta varasema 223 dollari tasemelt 368 dollarini.

Piperi määratud hinnasiht on suurtest uuringufirmadest konkurentsitult kõrgeim. Üks väiksem ettevõte, Dougherty & Co, on alates oktoobrist hoidnud Tesla hinnasihiks aga koguni 500 dollarit, vahendab CNBC.

Piper märkis, et annab aktsiale neutraalse soovituse, siinpuhul on tähtis märkida, et varem pidas ettevõte Tesla aktsiat ülehinnatuks. Piperi analüütikud kirjutasid oma kommentaaris, et Teslal on klientide kui ka investorite üle suur mõju. Kuigi Piper prognoosib, et Tesla aktsia võib tulevikus olla üpriski liikuv ning nii langeda kui ka tõusta, on üldine meelsus siiski positiivne.

Tesla aktsia hind jõudis möödunud kolmapäeval kõigi aegade tippu, 304,88 dollarini. Sel aastal on hind tõusnud 41,6% võrra. Praegu jääb Tesla aktsia hind 302 dollari juurde.

Hetkel kuum