Pille Ivask • 26. juuni 2017 kell 9:48

Investor Daniel Loeb ostis osaluse Nestles

Nestle  Foto: epa

Daniel Loebi riskifond Third Point omandas osaluse Nestles, vahendavad Bloomberg ja CNBC.

Third Point teatas, et talle kuulub praegu 40 miljonit Nestle aktsiat ning selle väärtus praegu on umbes 3,5 miljardit dollarit. See tähendab, et Third Point on nüüd suuruselt kuues Nestle aktsionär. Ettevõtte suurim aktsionär on BlackRock, järgnevad CapRe, Norges Bank, Vanguard ning Credit Suisse Asset Management.

Third Pointile kuulub nüüd 1,3% suurune osalus Nestles. “On harv juhus leida teist nii kõrge kvaliteediga ettevõtet nagu Nestle. Samas on ettevõttel nii palju arenguruumi,” põhjendas Third Point investeeringut.

Kuigi Nestle tooted on tarbijate seas väga populaarsed, on selle aktsia hinna tõus olnud viimasel kolmel, viiel ja kümnel aastal oluliselt tagasihoidlikum kui ettevõtte USA ja Euroopa konkurentidel.

Hetkel kuum