Pille Ivask • 26. juuni 2017 kell 11:10

Facebook tõttab Hollywoodi

Facebook  Foto: Scanpix

Facebooki tegemistega kursis olijate sõnul plaanib sotsiaalmeediagigant hakata telesarju tootma.

Allikate sõnul on Facebook ühenduses Hollywoodi stuudiote ja agentuuridega ning kavatseb välja tulla oma originaalsisuga juba suve lõpus, vahendab MarketWatch.

Projekti on kaasatud mitu suurt talendiagentuuri ning seriaali ühe osa hinnaks peaks kujunema umbes 3 miljonit dollarit. Kui nii, tähendab see, et tegu on pigem suure-eelarvelise seriaaliga. Lisaks olla Facebook huvitatud ka tagasihoidlikuma eelarvega seriaalide tootmisest, kus ühe episoodi hind jääb alla miljoni dollari.

Ärilises plaanis on Facebooki laiem eesmärk kasutada oma platvormi, et meelitada kasutajaskonda sarja vaatama ja tarbima. See võiks pikas perspektiivis tähendada, et inimesed loobuvad kaabeltelevisioonist, mis omakorda suurendab Facebooki potentsiaali teenida suuremat reklaamitulu. 

Hetkel kuum