Kristjan Pruul • 14. november 2017 • 1 min
Jaga lugu:

LHV teenis oktoobris pea kaks miljonit eurot kasumit

LHV  Foto: Eiko Kink

AS-i LHV Group konsolideeritud puhaskasum oli oktoobris 1,8 miljonit eurot: suurematest üksustest teenis pank 1,2 ja varahaldus 0,7 miljonit eurot.

„Oktoobri tulemusi iseloomustasid kasvavad ärimahud, nii grupi laenuportfell kui ka fondide maht kasvasid 17 miljoni euro võrra. Hoiuste maht oodatult vähenes, olles tingitud maksevahendajate keskmisest suuremast kontojäägi kõikumisest. Maksevahendajaid arvestamata oleksid hoiused kasvanud 25 miljoni euro võrra," kommenteeris LHV Groupi juhataja Madis Toomsalu börsile.

Kuu jooksul suurenes LHV Panga klientide arv 1900 võrra, sellest videotuvastuse kaudu avati ligikaudu 100 kliendilepingut. LHV Varahaldus jätkas Eesti investeeringute tegemist, kuu jooksul investeeriti Coop Panga ja Tartu linna võlakirjadesse. Oktoobri puhaskasumiks kujunes 1,8 miljonit eurot, kasumit mõjutas negatiivselt valuutakursside ümberhindlus summas 0,2 miljonit eurot.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt