Indrek Mäe • 20 aprill 2018
Börsiuudised
Ainult tellijale

Millise panga teenustasud sulle sobivad?

Milline pank sobib Sinu investeerimisstrateegiaga?  Foto: PantherMedia/Scanpix

Pankade teenustasude võrdlusest selgub, et SEBs ja Swedbankis on kõige kasulikum investeerida välisaktsiaid hoidval sageli tehinguid tegeval investoril. Balti börsi investoril on jätkuvalt kõige soodsam toimetada LHVs.

„Teenusepakkuja valikul on investori peamine küsimus, milline on tema kauplemismaht ning investeerimisstrateegia,“ nimetas LHV maaklertegevuse juht Sander Pikkel põhialuseid, millest investor peaks panga valikul lähtuma. „Kõik sõltub sellest, kas investor eelistab pikaajalisemat „osta ja hoia“-strateegiat või aktiivsemat kauplemist – sellest lähtuvalt tuleks ka teenusepakkuja hinnakirja ja pakutavaid teenuseid hinnata.“

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum