Indrek Mäe • 20. aprill 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Millise panga teenustasud sulle sobivad?

Milline pank sobib Sinu investeerimisstrateegiaga?  Foto: PantherMedia/Scanpix

Pankade teenustasude võrdlusest selgub, et SEBs ja Swedbankis on kõige kasulikum investeerida välisaktsiaid hoidval sageli tehinguid tegeval investoril. Balti börsi investoril on jätkuvalt kõige soodsam toimetada LHVs.

„Teenusepakkuja valikul on investori peamine küsimus, milline on tema kauplemismaht ning investeerimisstrateegia,“ nimetas LHV maaklertegevuse juht Sander Pikkel põhialuseid, millest investor peaks panga valikul lähtuma. „Kõik sõltub sellest, kas investor eelistab pikaajalisemat „osta ja hoia“-strateegiat või aktiivsemat kauplemist – sellest lähtuvalt tuleks ka teenusepakkuja hinnakirja ja pakutavaid teenuseid hinnata.“

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt