Indrek Mäe • 8. mai 2018 kell 13:30
Börsiuudised
Ainult tellijale

Olympicu pall veereb Tallinna börsi värava poole

Olympic teatas börsile, et suuromanikud Armin Karu ja Jaan Korpusov müüvad enda 64% suuruse osaluse kasiinofirmas maha. Ostja tahab Olympicu börsilt ära viia ning välja osta ka teised aktsionärid.  Foto: Andras Kralla

Olympic Entertaintment Group ei saa väärtpaberiturult lahkuda ilma Tallinna börsi otsuseta ning sellele loodavad ka ülevõtmispakkumisest keeldunud väikeaktsionärid ja nende esindajad.

Pärast seda, kui reedel on Olympicu aktsionäride üldkoosolek ettevõtte börsilt viimise heaks kiitnud, jääb noteeringu lõpetamise lõplik sõna Tallinna börsile. „Börsilt lahkumise otsustab komisjon, kes peab väikeaktsionäride huvide eest seisma,“ selgitas Eesti Väikeaktsionäride Liidu õiguspoliitika toimkonna juht Margus Moor.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum