Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Silvano Grupp teatas 20protsendisest kasumi langusest

Silvano grupi tegevjuht Jarek Särgava ettevõtte aktsionäride koosolekul sel kevadel.   Foto: Andres Haabu

Kontserni 2019. aasta 6 kuu käive moodustas 30,2 miljonit eurot, mis tähendab eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 9,7% langust, teatas Silvano Fashino Group. Seejuures vähenes hulgimüügi käive 13,6% võrra.

Kontserni 2019. aasta 6 kuu brutokasum oli 15,4 miljonit eurot, vähenedes eelmise aastaga võrreldes 20,0%. Perioodi brutokasumi marginaal vähenes 2019. aasta 6 kuu jooksul 57,8%-lt 51,2%-le. Müüdud toodangu kulu kasvas 4,3% võrra.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum