Anu Lill • 2 oktoober 2019
Börsiuudised
Ainult tellijale

Rikkus sõltub sellest, kas oled kodu omanik või rendid seda

Kui palju inimene elu jooksul suudab vara koguda, sõltub väga suures osas sellest, kas ta omab kodu või üürib elukohta kelleltki teiselt – koduomanike rikkus ületab rentnike oma mitmekümnekordselt, kinnitab Eesti Panga avaldatud leibkondade finantskäitumise uuring.

Eesti panga ökonomistid Jaanika Meriküll ja Tairi Rõõm tutvustamas uuringut, kust selgus, et nii Eestis kui ka euroala teistes riikides on leibkondade suurim vara kinnisvara, rikkaim 5% elanikkonnast omab ligi poolt varast.   Foto: Liis Treimann / Scanpix

Koduomanikud rikkamad nii Eestis kui mujal

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum