Kaspar Allik • 5. august kell 3:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

T1 kaubanduskeskuse okkaline rada läks veel vaevalisemaks

T1 Mall of Tallinna omanik AS Tallinna Moekombinaat ja suurim võlausaldaja Lintgen vaidlevad ettevõtte tuleviku üle.  Foto: Liis Treimann

T1 kaubanduskeskuse omanikfirma saneerimine ei ole seni läinud kergelt ning hiljutine otsus ringkonnakohtust teeb eduka saneerimise veelgi keerulisemaks, kuid mitte võimatuks, leiavad eksperdid. Pro Kapitali jaoks on kaalul kuni 27 miljoni euro saatus.

Juunis määras maakohus T1 kaubanduskeskuse omaniku AS Tallinna Moekombinaat (TMK) saneerimiskava hindama eksperdid, aga nüüd saatis ringkonnakohus ekspertide määramise küsimuse maakohtule uuesti kaalumiseks. Tegemist on võiduga kaubakeskuse suurimale võlausaldajale Lintgenile, kes ekspertiisi vaidlustas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum