13. märts 2018 kell 5:00

Uus pulmamess toimub 17. novembril 2018 Tallinna lauluväljakul!

Pulmamess 11.11.2017  Foto: Meelis Adamson

Miks me korraldame novembrikuus iga-aastast suurt üle-eestilist pulmamessi Tallinna lauluväljakul?

2018. aastast saab abiellumisavalduse esitada 6 kuud enne abielu sõlmimist!

Tiia TambergPulmamessi peakorraldajawww.pulmamess.ee

Ilmad on novembrikuus sügis-talvise näoga ja vinged tuuled sunnivad pead õlgade vahele tõmbama ning võib ju arvata, et ka inimestevahelised tunded on hakanud jahenema nagu kerisekivid lahti unustatud uksega leiliruumis.

Aga õige vastus on hoopis see, et novembrikuine pulmamess on ettevalmistus järgmise hooaja suvepulmadeks ning just detsembrikuu jõulude aegu toimuvad enamike noorpaaride suvepulmade kihlumised.

Pulmamess toetub täna suures plaanis kolmele vaalale:

2019/2020 noorpaarid, otsene sihtgrupp, kellele mõeldes eksponendid oma väljapanekud messil teevad.

Messi eksponentide omavaheline suhtlus. Hea suhtlus tagab hea omavahelise koostöö, sest noorpaarid teevad sageli oma valikud just soovituste põhjal. Seepärast on enamiku messi ülesehitus laudadega, et tagada avatus.

Meedia. Meedia osalus messil on väga oluline enne messi, messi ajal ja ka pärast messi. Kuna meie tänases elus on vähe positiivset infot, siis meediakanalid täna lausa ootavad ja küsivad juba ise enne messi võimalust messi kajastada. 

Eesti pulmamess on teadupärast nišimess, mis on suunatud otse sihtgrupile ja need on siis 2019. aasta ja ka osaliselt 2020. aasta uued noorpaarid.

Mess on üles ehitatud selliselt, et külastaja satub kohe peomaailma: uksel võtab vastu eriline peo aroom, punane vaip koos lavaga, kus esinevad katkematu joana terve päev erinevad muusikud.

Messi peakorraldajana tunnen siirast rõõmu, et messil osaleb igal aastal Tallinna perekonnaseisuamet, kes jagab selgitusi abielu avalduste kohta ja vastab lahkelt kõikvõimalikele küsimustele ,mis on seotud abiellumise toimingutega.

Pulmamessil on esindatud kõik valdkonnad alates sõrmustest, iluteenustest, pulmakleitidest, ülikondadest, pulmareisidest, ilutulestikust, pulmakorraldajatest, pulmalilledest, pulmakohtadest, kutsetest jne…

Esimese korruse nõuandetoas saavad noorpaarid head nõu, kuidas kihla- ja abielusõrmuseid valida, kuidas saada endale ikka see eriline pruudisoeng ja meik.Värskelt trükist tulnud “Pulmaraamat” aitab nüüdsest noorpaaridel ise oma pulmad veatult korraldada.

Peosaalide lõhnaturundus aitab peosaalides luua erilise meeleolu. Saab nõu, kuidas valida pulmapeo kohta ning kuidas targalt vältida pulmakorralduses vigu ja palju muud.

Teise korruse laval toimuvad erinevad moedemonstratsioonid, noorpaaride avatantsu tantsuõpetused, esinevad erinevad ansamblid, tseremooniamuusikud jne...

 

2017. AASTA PULMAMESSI TAGASISIDETallinna Perekonnaseisuameti juhataja Karin Kask

Olete taaskord ellu viinud toreda ja sisuka ürituse, mis väärib suurt tunnustust. Novembrikuus, mil õues oli pime ja ladistas vihma, oli koht, kus pakuti soojust ja silmailu paljude südametesse. Silmad särasid nii tegijatel kui ka tarbijatel ja see oli vahva.

 

Pulmalilled Kristi Kranberg Kulbas 11.11.2017, foto: Meelis Adamson  
Hetkel kuum