Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Restoranitest: mitte ainult jahusööjatele
Seal, kus alles mõni aeg tagasi oli Apelsiniraudtee, on nüüd Jahu. Endiselt jagatakse ruume Vivareci viimistlussalongiga. Algusaegadega võrreldes on salong aga tagasi tõmmanud ja restoran ruumi juurde saanud.
Restoran Jahu on veidi suuremates ruumides kui tema eellane, aga rohkem punkte saavad toit ja teenindus.
Foto: Raul Mee
Gastronoomilises mõttes on kunagisel raudtee-taustaga hoonel vedanud: headele maitsetele tegi tee lahti juba Apelsinimaja, selle maja esimene restoran. Balti jaama-Telliskivi liin on toidukohtade tiheduselt konkurentsitult Tallinna suurim, nii et omamoodi julgustükina tundub seal iga uue restorani avamine. Seni pole vist keegi pidanud kahetsema, kalamajalaste isu tundub olevat täitmatu.
Enamik ettevõtteid väidab, et nad on usaldusväärsed. Aga kes seda kinnitab? Alates 2025. aastast ei pea selle eest muretsema ainult ettevõte ise – nüüd kinnitab seda ka Äripäev.