Elva jõudis gastronoomilisele kaardile kolm aastat tagasi, kui jaamahoones avati restoran Waksal. Nüüd on see kinni, kuid Waksali tegijad toimetavad edasi Wabrikus.

- Wabriku kahest saalist teine on heledam ja rõõmsam.
- Foto: Raul Mee
“Wabrik on restoran, mis on loodud kunagise Elva Leivatehase südamesse. Algupäraselt Nõukogude armeele kuivikuid tootnud tehasest sai rahu settides torditsehh, mille hiilgeajal valmis just Wabriku suures saalis päevas kuni 700 torti,” tutvustab kodulehekülg. Maja taga on terrass ja lava, kus näidatakse teatrit ja toimuvad kontserdid. “Elvalaste Telliskivi,” kommenteeris Wabriku ettevõtmisi pealinlasest suve-elvalane.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
„Eesti viljasektor on jõudnud murdepunkti, kus sise- ja välisturud, poliitika ning ilmastikuolud kujundavad üheskoos seninägematut reaalsust,“ ütles Scandagra Eesti ASi viljaäri juht ja juhtkonna liige Marge Pähkel turuolukorda kommenteerides.