Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse innovatsioonispetsialist Rain Kuldjärv rääkis Äripäeva hommikuprogrammis, kuidas on ta teadlasena koostööd teinud Eesti siidritootja Kodasega ja mida ta sellest õppinud on.
Kuldjärve sõnul on Kodase ja Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse koostöö hea näide ühest väga pikast teaduse ja ettevõtluse koostööst Eestis. Koostööd on tehtud juba üle kümne aasta ja algas juba siis, kui Kodas, endise nimega Siidrikoda oli alles algusjärgus.
Kuula intervjuust, mis soovitusid annab Kuldjärv teistelegi ettevõtjatele, kes tahaksid oma tooteid teadlaste abiga arendada. Intervjueeris Gregor Alaküla.
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.