• Jaga lugu:

    Tippkokk pani pandeemia ajendil püsti eduka äri

    Tippkokk Orm Oja lõi koroonakriisi alguses äri Clean Kitchen, mis pakub nüüdseks juba tuhandetele inimestele toidukomplekte.

    Oja rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et Ida-Euroopas keegi sellist teenust ei pakkunud ning nüüd läheb äril nii hästi, et müüdud toidukomplektide hulk ligineb mõnel nädalal kümne tuhandeni.

    Intervjuus tuli ka jutuks restoranide tulevik ning energiakriis. Oja sõnul on restoranide arved kasvanud kuni kolmekordseks, mistõttu hinnatõus on paratamatu.

    Intervjueeris Martin Johannes Teder. 

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
      Telli Äripäev
      Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
      Jaga lugu:
    • Hetkel kuum