• Jaga lugu:

  Eesti saab kliimaneutraalsuse saavutamisel eeskujuks olla

  Teaduste Akadeemia nõunik Marti Aavik.Foto: PM/SCANPIX BALTICS

  On terve rida valdkondi, kus poliitikud, ettevõtjad ja teadlased on üheskoos asja ette võtnud ja vedanud Eesti maailma esimeste hulka, sama saaks teha ka kliimavaldkonnaga, ütles Teaduste Akadeemia nõunik Marti Aavik Äripäeva hommikuprogrammis.

  „Kliimaneutraalsuse saavutamine on ka selline valdkond, kus poliitiliste otsustajate arusaamine sellest, mida on võimalik teha ja mida on võimalik teha, on väga tähtis,“ ütles Aavik.
  Kuidas on Eesti valmis kliimamuutusteks ja millised on uued tehnoloogiad energiamajanduses, saab kuulata intervjuust:
  Eesti üks mõjukamaid ettevõtteid, Tallink, saab 30. Sellest, milline on olnud firma areng kauaaegse töötaja, kogenud meremehe silme läbi, rääkis hommikuprogrammis Silja Europa kapten Rein Õnnis. Intervjuus kuuleb, kuidas on muutunud laevandus nii kapteni kui ka reisija jaoks ning millist rolli on siinses laevanduses mänginud Tallink.
  Kuula intervjuud:
  Viimased nädalad on toonud Venemaa taas rahvusvaheliste uudiste tulipunkti. Küsisime ettevõtjalt ja vaatlejalt Raivo Varelt, mida osutavad sündmused sise- ja välispoliitikas ning kuidas mõjutavad need maailmamajandust ning väärtpaberiturgu.
  Kuula intervjuud Raivo Varega siit:
  Saadet juhtisid Neeme Korv ja uudistetoimetaja Kaspar Allik.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Raadiohommikus: kelle seast valitakse aasta silmapaistvaim ettevõtja?
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.