Rivo Sarapik • 23. detsember 2019 kell 11:13

Kaspar Korjusele antud parim nõu - tööasju saab alati edasi lükata

E-residentsuse suureks kasvatanud Kaspar Korjus pani ameti 2019. aasta alguses maha ja asutas sügisel oma idufirma Pactum.  Foto: Andras Kralla

Äripäeva raadio saates "Juhi jutud" on külas Eesti e-residentsuse suureks kasvatanud ja tänavu aasta alguses ameti maha pannud Kaspar Korjus.

Ta on öelnud, et parim talle antud nõuanne tuleb abikaasalt - töökohustusi saab edasi lükata. Saates räägime lisaks nõuannetest temaga sellest, kuidas vedada selliseid suuri ülemaailmseid projekte nagu e-residentsus ja kuidas neist ka hiljem lahti lasta ning järgmiste tegevustega edasi liikuda.

Lisaks jagab ta praktilisi soovitusi aja juhtimise kohta ehk kuidas teha nii, et töökirjavahetus ei võtaks kogu aega ära. Juttu tuleb ka tema kaasasutatud värskest idufirmast Pactum, mis pälvis äsja aasta uustulnuka tiitli.

Saatejuht on Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum