• Jaga lugu:

  KOVide kliimapoliitika: kaugel ideaalist, aga paraneb

  Päiksepark Valga külje all Jaanikese külas.Foto: Liis Treimann

  Milline on kohalike omavalitsuste kliima- ja energiapoliitika ja mis mõju on energia- ja kliimakavadel kohalikule elule ja ettevõtlusele, sellest rääkisid eksperdid raadiosaates "Särtsakas tulevik".

  Lisaks kõneldi saates ka mitmesugustest toetustest, mis on mõeldud kohalikule tasandile ja mis aitavad elukeskkonda parandada. Saatekülalised selgitasid, kuidas kogukonnas süvitsi väljatöötatud pikaajaline plaan aitab ka ettevõtlust, kuna pakub selgust kogukonna soovide osas ja tagab võimalike investeeringute tulevikukindluse.
  Saates osalesis keskkonnaministeeriumi kliimaosakonna peaspetsialist Kati Liis Kensap, Keskkonnainvesteeringute Keskuse keskkonnaekspert Eva-Ingrid Rõõm ning Tartu Energiaagentuuri keskkonnaeksperdid Marek Muiste ja Martin Kikas.
  Saadet juhtis Lauri Leet.
  Kuula saadet siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.